Skip to content

Contact & FAQ

Een tafel reserveren kan telefonisch, een ligbed reserveren kan online

Op dit moment werken we met 2 shifts voor bedden en cabana’s. Je kunt reserveren voor:
Shift 1: 12:00 tot 18:00
Shift 2: 18:30 tot 23:00

prijzen

Ma t/m Do
Ligbed €15 p.p
Cabana €25 p.p.

Vrij t/m Zo
Ligbed €20 p.p
Cabana €30 p.p.
.

Arigato Beach

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Keuken open vanaf 13:00

Veelgestelde vragen

Ja, op dit moment kun je Arigato Beach alleen bezoeken als je een reservering hebt.

Bel ons om een tafeltje te reserveren. Bedjes en Cabana’s boek je online via ons boekingssysteem.

Een bedje is gereserveerd voor maximaal 2 personen. Kinderen tot 15 jaar mogen gratis mee (max. 2 per reservering)

Nee, terras (tafels) en bedjes worden los van elkaar gereserveerd. Dus als je gebruik wil maken van de bedjes kan dit niet met enkel een reservering voor een tafeltje.

Hygiëne en richtlijnen

Overdag is beachkleding toegestaan. Vanaf 17.30 vragen wij je gepaste kleding te dragen (met bovenkleding). Voetbalkleding is niet toegestaan.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Je kunt op verschillende plekken je handen desinfecteren. Het sanitair wordt door ons meerdere malen per dag gedesinfecteerd, net als de tafels en bedjes. Wij vragen daarom ook aan iedereen om zich aan de richtlijnen te houden. Zo kan iedereen zorgeloos genieten.

Volg ten alle tijden de aanwijzingen van ons personeel op. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat we veilig kunnen genieten van Arigato Beach. Wanneer iemand de regels niet naleeft kunnen wij diegene de toegang ontzeggen. Houd dus een beetje rekening met de situatie en met elkaar.

oPENINGSTIJDEN

Wij zijn 7 dagen per week open tot en met 30 september. De actuele openingstijden vind je onderaan onze website en op deze pagina. 

In principe zijn wij tijdens het seizoen altijd open, onze locatie is overdekt. Mocht het echt bar en boos worden dan kunnen wij besluiten dicht te blijven. 

De keuken is open van 13:00 tot 21:00 Genoeg tijd dus voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner!

eN KINDEREN?

Zeker, kinderen tot 15 jaar zijn welkom onder begeleiding van van ouders of verzorgers. Per reservering kun je 2 kinderen tot 15 jaar GRATIS mee nemen.

Ja hoor, kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin en op het grasveld van de ijzeren man.

Restaurant & bar

Wie Arigato kent twijfelt niet aan een ruime kwaliteitskeuze aan eten. Voor zowel lunch als diner kun je bij ons terecht. De chefs van Arigato leggen jullie in de watten. Een snelle hap of een volledig verzorgd diner, het is allemaal mogelijk. Daarnaast serveren wij verrukkelijke cocktails en hebben we een uitgebreide wijnkaart. Er is ook keuze uit bijzondere flessen (champagne, likeuren etc.)

Ja, je kunt ons zien als een restaurant met een beachclub. Bestel dus in ieder geval lekker een drankje en geniet van de unieke setting. Eigen consumptie is dan ook niet toegestaan. 

Faciliteiten

Natuurlijk, de Beachclub heeft een eigen bad om te relaxen. Het is ook mogelijk om in het water van de IJzeren Man te zwemmen. De IJzeren Man is te betreden vanaf de Beachclub.

Er zijn kleedruimtes in het bijgebouw aan de Beachclub. Omkleden voor of na het zwemmen is dus geen probleem.

Ja, er is een buitendouche waar je jezelf kunt afspoelen, verkoelen of opfrissen voor of na een duik in het water.

Je kunt met cash, PIN, iDeal en creditcard betalen (incl. American Express)

Wij raden iedereen aan om op het T/U terrein te parkeren. Hier is altijd ruim plaats en staat de auto veilig geparkeerd.

We gaan helaas niet open

2022 gesloten

Vanwege nieuwe uitdagingen in de vorm van twee andere restaurants kunnen wij dit seizoen helaas niet open gaan. Tóch genieten van de kwaliteit die u van ons gewend bent? Bezoek dan Kuro Kyabia, of Momoyama in Eindhoven.

Team Arigato Beach